Vi är Söderorts Byggproffs AB

Vi är ett företag med såväl lång erfarenhet som bred kompetens inom allt som berör arbeten kring altaner. Söderorts Byggproffs AB är fullt av riktigt duktiga och professionella medarbetare som med stor kunskap och brinnande intresse alltid gör sitt bästa för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Med fokus på kunden

Just kunderna är nämligen vår främsta prioritet – är inte kunden glad, är inte heller vi glada. När du anlitar oss ska du alltid kunna känna dig trygg med att vi är lyhörda för dina krav och önskemål, att vi utför arbetet på ett fackmannamässigt och professionellt sätt samt att vi färdigställer projektet inom utsatt tid.

Nacka med omnejd

Söderorts Byggproffs AB fokuserar på dig som bor i Nacka, men vi tar naturligtvis både gladeligen och tacksamt emot förfrågningar från hela Storstockholm med omnejd. Flexibilitet är vårt andranamn och vi strävar alltid efter att dels möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt, och även efter att överträffa förväntningarna med råge – inte bara leva upp till dem. För oss är tillgänglighet och en bra och tillförlitlig dialog med kunderna av största vikt och en förutsättning för att du ska få det arbete du betalar för. Vill du komma i kontakt med oss går det alltid bra att ringa, maila eller kika förbi vårt kontor – vi uppskattar alltid besök av våra härliga kunder!

Välkommen till Söderorts Byggproffs AB!