Vi hjälper er med allt

Efter att du godkänt vår offert och berättat hur du önskar din altan så kan du i princip återgå till ditt så sköter vi resten. Det finns inget steg varken innan, under eller efter som kräver annat än vår expertis – så du kan helt enkelt tänka på annat så fort vi är igång.

img

Designförslag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commo velit cillum dolore fugiat nulla pariatur.

img

Byggande av altan

Med många års erfarenhet av att just bygga altaner så är vi snabba, effektiva och gör det väldigt bra. Vi ser till att allting sker på helt korrekt vis och att slutresultatet är åtminstone minst lika bra som ni tänkt er. 

img

Allmän rådgivning

Vi vet att det kan vara en hel del frågor och funderingar när det kommer till altaner generellt. Vilket material som bör användas, hur den bör se ut, om det borde installeras på ett speciellt sätt och mycket mer är vanliga frågor som vi får. Vi ger tips och råd till er precis när ni önskar det.

img

Besiktning

Innan fakturan skickas ut till dig kommer vi självklart säkerställa att allting gjorts på precis rätt sätt. Det innebär att du kan avnjuta din altan i lugn och ro, utan att råka ut för otrevliga överraskningar under kommande månader och år.